Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μαρίνος: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_NOKuQlzje.jpgΤην πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη κι αυτό καλείται να αποδείξει στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Στέργος Μαρίνος.Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» μίλησε και για το ντεμπούτο των Καρνέζη και Φέτση τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο που φορούν την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός:

Για το εάν πήρε δίκαια το Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός:

«Το είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι δίκαια Πρωταθλητής. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε ακόμα ένα ματς, τον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το νταμπλ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Ο Παναθηναϊκός έχει 25 παίκτες. Μπορούν να αγωνίζονται μόνο 11 και να δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κατακτήσει το Πρωτάθλημα θέλαμε και σήμερα τη νίκη και το καταφέραμε. Για τον Παναθηναϊκό προέχει πάντα η νίκη και αυτός ήταν και ο δικός μας στόχος σήμερα. Θέλαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά. Παίξαμε για την φανέλα μας».

Για τον Καρνέζη και τον Φέτση:

«Ο Καρνέζης μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Αυτός ο παίκτης έχει πολύ μέλλον στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Φέτσης είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και αν δουλέψει θα έχει ανάλογη συνέχεια ως παίκτης».

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, απλά μένει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: