Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Δηλωσεις προπονητων για τα πλέι οφ

Οι προπονητές πριν από την κλήρωση

Μπάντοβιτς: "Είναι μια διαδικασία 6 δύσκολων ματς και 6 ντέρμπι, όπου ελπίζουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε στόχο την πρώτη θέση και θα προσπάθήσουμε τις μέρες που μένουν μέχρι την έναρξη να προετοιμαστούμε καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σάντος: "Όλοι ξέρουν την άποψη μου για τα πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση είναι μια διαδικασία σημαντική για τις ομάδες, Όλοι θα πρέπει να είμαστε συγκεκντρωμένοι για να δώσουμε το καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους. Σίγουρα είναι φυσιολογικό όλες οι ομάδες να έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες. Όλων ο στόχος είναι η η πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Είναι τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες και θα υπάρχει μεγάλες ανταγωνισμός. Περιμένω και ελπίζω καλή ατμόσφαιρα και να καταλάβει ο κόσμος πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο
. Εμείς έχουμε ως στόχο την πρώτη θέση, ξέροντας βέβαια πως είναι δύσκολο να παίξεις 6 παιχνίδια σε μικρό διάστημα, όμως οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους. Εύχομαι να έχουμε καλά πλέι οφ και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Περιμένω να είμαστε εμείς".

Μπάγεβιτς: Κίνητρα έχουμε όλοι. Πιστεύω ότι και τέσσερις ομάδες θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Από τη δική μας πλευρά στόχος η δεύτερη θέση. Είμαστε πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια".

Κούπερ:"Έίναι ένα μίνι πρωτάθλημα και εύχομαι να είναι ανταγωνιστικό και γιορτή για το ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έχουν κοινή πεποίθηση να φτάσουν στην πρώτη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλες οι ομάδες πάλεψαν για να μπουν με αυτό το πλεονέκτημα

Δεν δίνεται χρόνος για εφησυχασμό και αυτό είναι καλό. Η δική μου ομάδα θα πρέπει να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια. Υπάρχει αισιοδοξία, εμπιστοσύνη όμως για να φτάσει στη πρώτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι προπονητές μετά από την κλήρωση

Μπάντοβιτς: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, δεν μπορείς να διαλέξεις τα παιχνίδια. Και οι τρεις ομάδες έχουν αγωνιστική σταθερότητα τελευταία. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και μάλιστα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα".

Σάντος: "Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι".

Μπάγεβιτς: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλα είναι ντέρμπι. Όλες οι ομάδες πάνε για την πρώτη θέση. Έχουμε παιχνίδια από Τετάρτη σε Σάββατο. Ο πιο έτοιμος θα κερδίσει".

Κούπερ: "Δεν μου έχει μείνει κάτι για να προσθέσω. Θα ευχηθώ να γίνει μια καλή διοργάνωση και να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο".

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης τελείωσαν το πρωτάθλημα, αλλά έχουν ακόμη 6 παιχνίδια, προκειμένου ένας απ' αυτούς να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να αποκτήσουν πλεονέκτημα ενός βαθμού σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσουν από θέση ισχύος.

Aντίθετα, η νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης δεν βελτίωσε τη θέση της, καθώς η απόστασή της από τον Άρη δεν της επιτρέπει να πάρει περισσότερους από 1 βαθμό στο ξεκίνημα. Έτσι η βαθμολογία των πλέι οφ βάσει της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής:

Ολυμπιακός 4
ΠΑΟΚ 3
ΑΕΚ 1
Άρης 0

Θυμίζουμε ότι, ο πρώτος της βαθμολογίας παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και οι άλλοι τρεις παίζουν στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: