Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μεγάλος μάγκας ο Ρανιέρι, πήρε το ντέρμπι η Ρόμα


Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ του  Βούτσινιτς Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να... πετάς εκτός παιχνιδιού τα δυο μεγάλα σου αστέρια, όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι (εκτός και αν είχαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι, όμως, που δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί την ώρα του αγώνα) βλέποντας ότι χαλάνε την ισορροπία της ομάδας και τελικά να δικαιώνεσαι... Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος γύρισε με τις κινήσεις του το ντέρμπι Λάτσιο Ρόμα και με πρωταγωνιστή τον Βούτσινιτς, πήρε νίκη τίτλου με 2-1.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους "λατσιάλι", οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τομάσο Ρόκι. Τα πράγματα για τη Ρόμα έγιναν χειρότερα στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν είδαν την "αιώνια" αντίπαλό της να κερδίζει πέναλτι και ενώ ο Ραμιέρι είχε πετάξει ήδη έξω τους Τότι, Ντε Ρόσι βάζοντας τους Ταντέι, Μενέζ. Τελικά, ο Φλοκάρι δεν ήταν όσο ψύχραιμος έπρεπε και αστόχησε.

Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά της Ρόμα να κερδίσει πέναλτι. Ο Βούτσινιτς ανέλαβε την εκτέλεσή του, ευστόχησε και ισοφάρισε. Τελικά, ο ίδιος παίκτης στο 64ο έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Ρόμα και την κράτησε σε θέση οδηγού στο Καμπιονάτο και στο +1 από την Ιντερ. Η Λάτσιο τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λεντέσμα στις καθυστερήσεις.

ΛΑΤΣΙΟ: Μουσλέρα, Ντίας, Στεντάρντο (7ο Μπιάβα), Ράντου, Λιχτστάινερ (65ο Ζάρατε), Μπρόκι, Λεντέσμα, Μάουρι, Κολάροβ, Φλόκαρι (74ο Κρους), Ρόκι.

ΡΟΜΑ: Ζούλιο Σέρζιο, Κασέτι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Ρίισε, Περότα, Πισάρο, Ντε Ρόσι (46ο Ταντέι), Τότι (46ο Μενέζ), Τόνι, Βούτσινιτς (83ο Μπριγκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: