Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Την Τετάρτη η απόφαση για Ριμπερί


Ο Ριμπερί πανηγυρίζει το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Μπάγερν Στις 5 Μαΐου θα γνωρίζει η Μπάγερν Μονάχου εάν ο Φρανκ Ριμπερί θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ιντερ, στις 22 Μαΐου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Πρωτόδικα, ο Γάλλος άσος έχει τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμού, για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με τη Λιόν.

Ηδη, ο Ριμπερί εξέτισε την πρώτη αγωνιστική στη ρεβάνς με τους "λιονέ", στο "Ζερλάν". Η Μπάγερν έχει ήδη προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, τα μέλη της επιτροπής περιμένουν από τον Ριμπερί να δώσει το "παρών" στην ακρόαση, έτσι ώστε να εξηγήσει ο ίδιος για το αντιαθλητικό κτύπημα προς τον Λισάντρο Λόπεζ.

"Δεν ήταν φάουλ με πρόθεση. Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ήταν πάρα πολύ αυστηρή", τόνισε από την πλευρά του προπονητής της Μπάγερν, Λουίς Φαν Γκάαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: