Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κυργιάκος: "Ούτε που σκεφτόμουν οτι θα είμαι στην Λίβερπουλ"

http://www.contra.gr/images/m/kirgiakos_m.jpgΑπόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία του στην Λίβερπουλ μέχρι στιγμής, παρουσιάστηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος με συνέντευξή του στην στο επίσημο περιοδικό των «κόκκινων».

Τα πρώτα αποσπάσματά της, είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτης με τον έμπειρο αμυντικό να μιλάει για τις πρώτες του εμπειρίες και τη σχέση του με τους οπαδούς: «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Έχω καλή σχέση με τους οπαδούς και βλέπω ότι τους αρέσει που τα δίνω όλα για την ομάδα όταν παίζω», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Μερικοί συμπαίκτες μου είπαν ότι έχω γίνει το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό, γιατί είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να μείνει ως καλή ανάμνηση όταν θα φύγει από την ομάδα».

Όταν μάλιστα ζητήθηκε από τον «Sotis» να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, εκείνος έδωσε μικρή παράταση: «Δεν είναι ώρα για υπολογισμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και το καλοκαίρι να καθίσουμε και να αναλύσουμε τι κάναμε τη σεζόν που πέρασε. Αυτό ίσως να μην είναι εφικτό μέχρι τον Ιούλιο, γιατί έχω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα και αν είμαι υγιής θα είμαι στην αποστολή της ομάδας. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου όμως είναι στην Λίβερπουλ και αν τελειώσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο, θα σημαίνει ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη για εμένα. Το προηγούμενο καλοκαίρι δεν σκεφτόμουν καν ότι θα έπαιζα στην Λίβερπουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: