Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Υγιή ΑΕΚ θέλει ο «Λύμπε»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ade38e7a7a39fb1d2bf6cc23fec2774e_L.jpg?1272599794?1272599794?1272599794Απαραίτητη προϋπόθεση τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής και υγιούς ΑΕΚ, έθεσε ως προτεραιότητα για την επιστροφή του στην «Ένωση» ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου», Άρναρ Γκρέταρσον, στην Φρανκφούρτη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μπορεί να επιθυμεί την επιστροφή του στα …πάτρια εδάφη και την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συνάντηση όμως που είχε στην Φρανκφούρτη με τον πρόεδρο της ‘Ένωσης, Σταύρο Αδαμίδη και τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου», Άρναρ Γκρέταρσον, ο Μεσσήνιος άσος έθεσε έναν όρο, προκειμένου να φορέσει ξανά την «κίτρινη» φανέλα τον επόμενο Ιούνιο.
Ο όρος αυτός δεν ήταν άλλος από την διαπίστευση ότι η ΑΕΚ θα γίνει πάλι στο μέλλον ανταγωνιστική και ότι θα μπορεί να «χτυπάει» τίτλους, όπως τον καιρό που ο «Λύμπε» ήταν στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο και προοπτική ανάληψης πόστου στο σύλλογο μελλοντικά, αλλά απάντηση δεν δόθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση.
Ο 35χρονος επιθετικός πάντως φρόντισε να κάνει …λιανό στους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι η ΑΕΚ της επόμενης σεζόν θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του για να επιστρέψει.

Ο διεθνής επιθετικός του γερμανικού συλλόγου έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «SportDay» σχετικά με το ραντεβού που είχε με τους Αδαμίδη και Γκρέταρσον, τονίζοντας:

«Ο κ. Αδαμίδης μού έθεσε πράγματι και την προοπτική ενός άλλου ρόλου μελλοντικά και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο όταν πάψω να αγωνίζομαι. Το σκέφτομαι. Όλα, όμως, θα συζητηθούν σε περίπου ένα μήνα», είπε αρχικά ο Καλαματιανός άσος και πρόσθεσε ότι στο άμεσο μέλλον θα πάρει τις αποφάσεις του και θα γνωρίζει αν τον Ιούνιο θα αγωνίζεται με τον «Δικέφαλο» στο στήθος για δεύτερη φορά στην καριέρα του:

«Θέλω να γυρίσω σε μια ΑΕΚ δυνατή και ανταγωνιστική. Μια ομάδα που να διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως την έζησα στην προηγούμενη θητεία μου. Να υπάρχουν σταθερότητα, ηρεμία και ενότητα. Είχαμε μία ακόμα συνάντηση σε καλό κλίμα και γνώρισα και τον Άρναρ Γκρέταρσον.
Όσα θέλω εγώ να δω από την ΑΕΚ θέλουν να τα δουν και οι άνθρωποι της ομάδας και σε ένα μήνα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε.
Είμαι αισιόδοξος έπειτα από όσα άκουσα και πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, με πρώτη αυτή του νέου προπονητικού κέντρου, να δυναμώσει η ΑΕΚ και να κρατήσει κοντά της τον κόσμο της. Θα κάνουμε μία ακόμα συζήτηση στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: