Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Βρήκε τον καλό του εαυτό

Βρήκε τον καλό του εαυτό

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν χτες ο Έκτορ Κούπερ μετά τις επιτυχημένες πρώτες εξετάσεις.
Τη γενική ευφορία από την καθαρή νίκη επί του Ολυμπιακού μοιράστηκε ,όπως ήταν φυσιολογικό, με τους ποδοσφαιριστές του στους οποίους έδωσε τα διαπιστευτήριά του.
Το δεύτερο βήμα ήταν η αλλαγή σελίδας και η έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφού δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και για πρόσκαιρους υπολογισμούς.
Ο Άρης μπήκε και επισήμως στο «χορό των πλέϊ-οφ» γεγονός που προκάλεσε επιπρόσθετη επαγρύπνηση αφού «όλα πλέον είναι ανοιχτά και πιθανά».
Όσον αφορά τώρα την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τα νέα είναι και πάλι δυσάρεστα αφού εκτός του Κάμπορα και του Κουλουχέρη που επιστρέφουν , όλοι οι άλλοι «προβληματικοί» παραμένουν «εκτός πλάνων». Ο μόνος που θα εξαντλήσει τα λίγα έστω περιθώρια που υπάρχουν είναι ο Τόνι Κάλβο.

Είμαστε ακόμη δυνατοί

Ο Αργεντίνος τεχνικός, προτού δώσει το σύνθημα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας , θεώρησε να καλό να αποδώσει «τα ίσα» πλέκοντας το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του. » Κάνατε ένα τακτικό ματς με έμφαση στην οργάνωση, στην πίεση του αντιπάλου και στη δημιουργία ευκαιριών. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό απέδειξε για μια ακόμη φορά τις τεράστιες δυνατότητές σας. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γι΄ αυτό τον κόσμο που αξίζει μια μεγάλη διάκριση και ένα πολύ καλό δώρο».
Στη συνέχεια είχαμε την πρώτη καλή προπόνηση η οποία περιελάμβανε οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ-21, όπου πήραν μέρος κυρίως όσοι δεν αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό.
Οι εξελίξεις έχουν να κάνουν με αυτούς που βρίσκονται στην κατηγορία των «ετοιμοπόλεμων» και δεν είναι άλλοι από τους Κάμπορα και Κουλοχέρη, που απαλλάχτηκαν από την τιμωρία. Αντίθετα δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις για τους δύο τραυματίες Κάλβο και Ναφτί. Ο πρώτος δοκίμασε αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίξει στην Τούμπα ενώ ο δεύτερος «τρέχει να προλάβει» την ΑΕΚ. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: