Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αλλαγή σκηνικού με τον Μπουμπένκο!

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/bubenko-1-200x200.jpg&w=200&h=210&zc=1Μέχρι και πριν από λίγες… ώρες όλα έδειχναν πως ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αποτελούσε παρελθόν. Δεν θα συνέχιζε στον Ηρακλή. Ήταν άλλωστε ξεκάθαρη η τοποθέτησή του, πως με την παρουσία του Ανδρέα Παντελή στην ομάδα δεν είχε τη διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την απόρριψη της εισόδου του Κύπριου στον Ηρακλή, το σκηνικό στην υπόθεση του Σλοβάκου τεχνικού φαίνεται πως αλλάζει και διαφοροποιείται!
Η αντιπροσωπεία της επιτροπής από χθες ξεκίνησε κάποιες πρώτες επαφές, μεταξύ των οποίων και με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, στον οποίο εκφράστηκε η θέληση και πρόθεση να παραμείνει στον Ηρακλή. Ο τελευταίος έδωσε ουσιαστικά «πρόσφορο έδαφος» και δεν ήταν απόλυτα αρνητικός. Όπως όλα δείχνουν οδεύουμε για ανατροπή του μέχρι πρότινος σκηνικού στην υπόθεση παραμονής του Γιόζεφ Μπουμπένκο! Είναι δεδομένο πως αυτές οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και στο προσεχές διάστημα για να ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατάσταση.

Άνθρωπος «γενικό κουμάντο»

Στη συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, είχε ειπωθεί στη συνέλευση της κατάληψης πως το πλάνο που υπάρχει, «προβλέπει» την παρουσία ενός ατόμου που θα κινεί τα νήματα στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται παράλληλα κινήσεις, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η παρουσία του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άνθρωπος αυτός έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμπειρία στο χώρο και θεωρείται σημαντική η παρουσία του, προκειμένου να αρχίσουν να προχωρούν θέματα όπως της προετοιμασίας, τις ανανεώσεις των παικτών και τις μεταγραφές. Την ίδια στιγμή γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν τρόποι να στηριχθεί οικονομικά η προσπάθεια. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: