Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μέτρα παίρνει ο ΠΑΟΚ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3750f727106c16ddfa5a312ffb983ef1_L.jpg?1272603437?1272603437?1272603437Μέτρα θα πάρει η διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου ο αγώνας την Κυριακή με τον Αρη προκειμένου να αποφευχθούν... παρατράγουδα στην Τούμπα. Συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή των οργανωμένων οπαδών. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η ομάδα τους είχε ηττηθεί από τον Άρη με 2-0 και είχε ουσιαστικά μείνει εκείνη τη βραδιά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Σπάθα σε εκείνο το παιχνίδι, αφού ο «Δικέφαλος» του Βορρά έφτασε σε σημείο να αγωνίζεται με …9 παίκτες και ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας, στις «τάξεις» των οπαδών του ΠΑΟΚ επικρατεί …αναβρασμός και θέληση για …ρεβάνς.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πάντως είναι αποφασισμένη να αποφύγει τα χειρότερα και γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Σπύρος Μιλιωρίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης θα συναντήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής τη συντονιστική επιτροπή των οργανωμένων οπαδών, ώστε να συνεννοηθούν για το πώς θα αποφευχθούν οι ακραίες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ποια είναι τα μέτρα

Πρώτα απ' όλα, θα υπάρξει διπλή ζώνη περιφρούρησης στο ταρτάν της Τούμπας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων, ενώ θα είναι έντονη η παρουσία ανδρών της ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και μερίδας οπαδών που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον λόγο στους εντός έδρας αγώνες.
Παράλληλα, θα υπάρχει περιφρούρηση και εντός της κερκίδας, με στόχο να αποφευχθεί το παραμικρό, ενώ η συντονιστική των συνδέσμων πρόκειται να ενημερώσει όλα τα μέλη των συνδέσμων για τις αποφάσεις που θα παρθούν στη συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την ΠΑΕ.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να μη συμβεί το παραμικρό, όμως στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποφύγουν την πιθανότητα να κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση από ένα εξωαγωνιστικό γεγονός, κάτι που θα αποβεί καταστροφικό για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: