Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Πρόταση σε Μαρκαριάν η Καβάλα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_oBoEfF1Y55.jpgΠρόταση στον Σέρχιο Μαρκαριάν έχει καταθέσει η Καβάλα προκειμένου ο Ουρουγουανός τεχνικός να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι!Ο πρώην τεχνικός του Ιωνικού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «SportDay» έχει στα χέρια του καλύτερη προσφορά από την εθνική ομάδα του Περού.

Οι Περουβιανοί προσφέρουν στον Μαρκαριάν 1 εκ. ευρώ το χρόνο και τετραετές συμβόλαιο την ώρα που η οικογένεια Ψωμιάδη του προτείνει λιγότερες αποδοχές και σαφώς συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας.

Εξάλλου, οι δυο πλευρές είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους και τον Γενάρη, ωστόσο δεν τα βρήκαν μια και προτιμήθηκε από τους Αργοναύτες η οικονομικότερη λύση του Άαντ Ντε Μος.

Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάζεται να δέχεται πιέσεις από τη σύζυγό του, η οποία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Όπως και να έχει ο Μαρκαριάν «παίζει» έντονα για τον πάγκο της Καβάλας και εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: