Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο Ντέιβιντ … έσβησε το «φαινόμενο»!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_TlmzGcHaSK.jpgΔιθυραμβικά σχόλια επεφύλαξε η πλειονότητα των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για τον Ντέιβιντ, λόγω της εκπληκτικής εμφάνισης που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση κόντρα στη Κορίνθιανς για το Κόπα Λιμπερταδόρες.Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται δανεικός στη Φλαμένγκο, εκθειάστηκε από τον Τύπο της χώρας του καφέ για το γεγονός ότι κατάφερε να… εξαφανίσει τον Ρονάλντο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας του.

Για 83 ολόκληρα λεπτά, όπου το «φαινόμενο» της επίθεσης της Κορίνθιανς έγινε αλλαγή από τον Ροντρίγκο Σόουζα (σ.σ.: ακόμη ένας πρώην «πράσινος»), ο νεαρός άσος δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης για γκολ, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στη νίκη της ομάδας του με 1-0.

«Τον απενεργοποίησα»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω πολλές φορές τη μπάλα από τον Ρονάλντο. Τον παρακολουθώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί και πάντα πανηγύριζα τα γκολ του με την εθνική Βραζιλίας. Με ικανοποίησε ο τρόπος που τον μάρκαρα, που τον απενεργοποίησα», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα ούτε εγώ αλλά ούτε και οι συμπαίκτες μου να τον αφήσουμε ελεύθερο. Είναι το «φαινόμενο», ένας μεγάλος παίκτης, διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία να κάνει μεγάλη ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό και δεν έφταιγε ούτε το βάρος του, ούτε η φυσική του κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: