Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η Φρανσέσκα παίζει μπάλα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_vlaojXrFv.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4285.jpgΗ Φρανσέσκα βαδίζει στα 28 της χρόνια, γεννημένη την 1η Αυγούστου του 1982 και είναι ηθοποιός, φωτομοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια.

Η καριέρα της ξεκίνησε από τα ιταλικά καλλιστεία και μάλιστα το 1999 πήρε μέρος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος! Ιστορική έχει μείνει η γυμνή φωτογράφησή της για το ετήσιο ημερολόγιο του περιοδικού "Men" το 2006.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο των ιταλικών κουτσομπολίστικων περιοδικών, τα οποία τής έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής ...δεκάδες σχέσεις με διάσημα πρόσωπα της γειτονικής χώρας, μεταξύ των οποίων και με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ τους και με ανεξακρίβωτη σειρά (πιθανότατα αυτή είναι η σωστή), ο Κριστιάνο Ζανέτι της Φιορεντίνα, ο Στέφανο Μάουρι της Λάτσιο, ο Φρανσέσκο Κόκο (έχει πλέον εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο αν και μόλις 33 ετών - λέτε να φταίει ο χωρισμός τους;), ο Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ (τα ιταλικά lifestyle περιοδικά μιλούσαν μέχρι και για αρραβώνα ή και ...μυστικό γάμο!), ως και ο Ματέο Φεράρι της Μπεσίκτας.

Μάλιστα, σχετικά με τον τελευταίο, ο οποίος έχει αποκτήσει παιδί με την εντυπωσιακή Αϊντα Γέσπικα, λέγεται πως ήταν το 3ο πρόσωπο που προκάλεσε κρίση στο ζευγάρι στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: