Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Με φυλάκιση απειλείται ο Λέτο!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με ποινή φυλάκισης 3 έως 5 χρόνων, απειλείται ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για το πλαστό διαβατήριο που του έδινε την ιταλική υπηκοότητα!

Στην υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων που έχει προκαλέσει αναταραχή στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εμπλέκεται και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού καθώς και ο ίδιος είχε στην κατοχή του ένα από αυτά.

Εκτός του Λέτο, εμπλέκονται ακόμη και οι Πλασέντε της Μπορντό, Χουάν Πάμπλο Καρίζο της Σαραγόσα και Ζουάν της Εσπανιόλ. Σημαντικό στοιχείο, το γεγονός πως όλοι τους είχαν την ίδια μάνατζερ, ονόματι Μαρία Ελένα Ταντέλντι.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο ομοσπονδιακός δικαστής στην Αργεντινή διέταξε να κοινοποιηθεί ψήφισμα για τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το οποίο μόλις γυρίσουν στην πατρίδα τους, θα πρέπει να παρουσιαστούν αμέσως στο δικαστήριο για να καταθέσουν.

Πλέον, το δικαστήριο είναι εκείνο το οποίο θα αποφασίσει αν οι παίκτες έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης μάνατζερ ή φέρουν κι εκείνοι ευθύνη από την πλευρά τους.

Από την Ισπανία τονίζεται πως έχουν βρεθεί σημαντικές αποδείξεις, οι οποίες αναμένεται και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της απόφασης.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο με τα πλαστά ιταλικά διαβατήρια από Αργεντινούς παίκτες, είναι σοβαρό ζήτημα και, καθώς αφορά έναν αριθμό ο οποίος ξεπερνά τους 200 ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: