Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Λέτο!

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/667840_b.jpgΜε ποινή φυλάκισης 3-5 χρόνων κινδυνεύει ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για το πλαστό διαβατήριο που του έδινε την ιταλική υπηκοότητα. Η υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων στην Ιταλία φαίνεται πως επηρεάζει πολύ και τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς και ο ίδιος είχε στα χέρια του ένα από αυτά.

Μαζί του μπλεγμένοι είναι και οι Πλασέντε της Μπορντό, Χουάν Πάμπλο Καρίζο της Σαραγόσα και Ζουάν της Εσπανιόλ. Κοινός παρονομαστής; Είχαν την ίδια μάνατζερ (Μαρία Ελένα Ταντέλντι), η οποία εμπλέκεται και αυτή στην όλη υπόθεση.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, Ομοσπονδιακός δικαστής στην Αργεντινή διέταξε να κοινοποιηθεί ψήφισμα για τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το οποίο μόλις γυρίσουν στην πατρίδα τους, θα πρέπει να παρουσιαστούν αμέσως στο δικαστήριο για να καταθέσουν.

Μάλιστα στην υπόθεση έχουν βρεθεί ορισμένες νέες αποδείξεις, που ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία, που θα φέρει σε δύσκολη θέση τους τέσσερις παίκτες.

Το φαινόμενο με τα πλαστά ιταλικά διαβατήρια από Αργεντινούς παίκτες, είναι κάτι που απασχολεί αρκετά χρόνια τις Αρχές και αφορά πάνω από 200 ποσοσφαιριστές.

Σε περίπτωση που τελικά κριθούν ως ένοχοι, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης από τρία έως και πέντε χρόνια!

Ο Τύπος στην Αργεντινή θέλει να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση, αφού πρέπει να διαφανεί αν όντως είναι μπλεγμένοι οι ίδιοι ή έχουν πέσει θύματα απάτης της μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: