Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Το Σάββατο ξεκαθαρίζει για Κάλβο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ca/calvo0703s1_b.jpgΜε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόνι Κάλβο του οποίου αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του αν και όλα δείχνουν πως θα δώσει το παρών σε αντίθεση με τον Μεντί Ναφτί που θα είναι και πάλι απών μετά την θλάση Α΄ βαθμού που υπέστη στον τελικό του Κυπέλλου hellas online του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης ωστόσο υπέστη διάστρεμμα ο Ίαν Ντέιλι κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του διεθνή Ιρλανδού στο ντέρμπι της Τούμπας.

Κι όσο για αύριο στο πρόγραμμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ περιλαμβάνεται μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου που θα είναι και η τελευταία. Μετά το τέλος της ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: