Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μαντσίνι σε Τέβες:"Αν δε σου αρέσει φύγε"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/te/tevez_2010_4_30_9_27_5_b.jpgα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι αν δεν του αρέσει είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Κάρλος Τέβες, κάτι για το οποίο ισχύει και για τον Αντεμπαγιόρ. Μπορεί ο Αργεντινός άσος να διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος με 28 γκολ συνολικά, ωστόσο δεν δείχνει να περνάει καλά στην Αγγλία με αποτέλεσμα να δηλώνει συχνά-πυκνά την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο ζωής στο "νησί".

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι, άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου στον 26χρονο επιθετικό, λέγοντας πως αν δεν νιώθει καλά στην ομάδα τότε θα πρέπει να αποχωρήσει.

"Όταν ένας παίκτης υψηλού επιπέδου δεν νιώθει καλά κάπου, τότε είναι καλύτερα να βρει άλλη ομάδα. Αυτό ισχύει και για τον Τέβες, όπως και για τον Αντεμπαγιόρ. Για εμένα είναι σημαντικό όταν δουλεύεις σε μια ομάδα, να είσαι ευτυχισμένος που δουλεύεις εκεί.

Δεν είναι καλό για τον σύλλογο και την ενδεκάδα όταν ένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν ο Τέβες δεν νιώθει καλά εδώ, όμως πρέπει να συγκεντρωθεί γιατί έχουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: