Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τέλος ο Παντελή


Ο Ανδρέας Παντελή Τελικά ο Παντελή όσο κι αν προσπάθησε δεν καταφέρνει να μπει στον Ηρακλή. Αυτό αποφασίσουν οι Ηρακληδείς που δεν έχουν βέβαια να παρουσιάσουν άλλη λύση, προς το παρών και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις από Δευτέρα, όταν ο ερασιτέχνης θα προσφύγει στο πρωτοδικείο.

Μετά από απόφαση του κόσμου στη γενική συνέλευση των καταλήψεων, ο Κύπριος επιχειρηματίας δεν θα είναι στη σχετική λίστα των πέντε ατόμων που θα κατατεθεί στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, προς έγκριση ως νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Τα έγγραφα είναι έτοιμα για να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, ενώ ο νομικός Θανάσης Παπαζαίτης αναμένει από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Τριανταφύλλου, τη λίστα με τα ονόματα που θα ασχοληθούν ενεργά με την ΠΑΕ.

Αποχαιρετιστήριο γεύμα
Παίκτες και τεχνικό τιμ δείπνησαν την Πέμπτη όλοι μαζί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επανέναρξη των προπονήσεων. Την Παρασκευή θα προπονηθούν για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παράλληλα, σε διοικητικό επίπεδο, εντείνονται οι κινητοποιήσεις των οπαδών, προσπαθώντας να έχουν καθημερινά επαφή με τον Γ.Σ. ώστε να τους προτείνουν κάποιες ιδέες τους και να δουν τον αγαπημένο τους Ηρακλή να μπαίνει σε μια νέα εποχή.

ΟΚ με Μπιλίσκοφ
Εφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημο έγγραφο της ΦΙΦΑ, το οποίο βεβαιώνει ότι ο "Γηραιός" δεν έχει την παραμικρή οφειλή προς τον Μπιλίσκοφ. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες καταγγελίες από τον Λεβαδειακό και τον Κομπότη σχετικά με το θέμα, πέφτουν στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: