Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...Mε Aalborg, Aalesunds και Randers είμαι …


Επιμέλεια-Tenorio ...

Την καλησπέρα μου στη παρέα.

Αρκετά καλή θα χαρακτήριζα την χθεσινή ημέρα περάσαν Port Vale, Ascoli, Forest Green,πέσαμε όμως πάνω στην Morecabe πού έχασε με 2-0 καί η οποία μας στέρησε το απόλυτο.Θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά με πίστη καί ζήλο γιά νέες καλύτερες καί μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά.


Aalborg - Odense (1)

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι αυτήν την περίοδο η Aalborg σε σχέση με την αντιπαλό της Odense, μιάς καί παραμένει γιά 7 αγωνιστικές αήττητη με 4 ισοπαλίες καί 3 νίκες.Από την άλλη η φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά τελευταία, αφού παραμένουν 4 παιχνίδια χωρίς νίκη καί φαίνεται να μην δείχνουν ικανοί έτσι ώστε να μπορούν να εκμεταλευτούν τις γκέλες τις πρωτοπόρου Copenhagen.Με αποτέλεσμα η διαφορά από την πρώτη θέση να έχει ανοίξει στούς 6 βαθμούς.

Δεν έχει καί την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Odense μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα καί πιστεύω πως θα τα βρεί μπαστούνια στο σημερινό παιχνίδι.Ζόρικο μάτς θα δώσω όμως προβάδισμα στον άσο της Aalborg σε απόδοση (2.60) λόγο έδρας καί καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης των γηπεδούχον


Haugesund - Aalesund (2)

Aν καί είναι στα ξεκινήματα τους τα Νορβηγικά πρωταθλήματα ίσως να υπάρχουν κάποια σημεία πού να αξίζουν την προσοχή μας.Ηδη έχουμε κάνει σεφτέ στη κατηγορία με δύο πολύ ωραία διπλά της Rossenborg.

Δεν έχει μπεί καλά στο πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Haugesund σε 5 αγώνες έχει 1 νίκη 2 ισοπαλίες καί 2 ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια πάντως πρόλαβε καί έφαγε 9 γκόλ κάτι πού δείχνει ότι είναι προβληματική αμυντικά.Οί γηπεδούχοι θα παλέψουν στη κατηγορία για την επιβίωση τους.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η Aalesund η οποία μετρά 4 νίκες καί 1 ισοπαλία.Δυνατές νίκες επί καλών αντιπάλων.Νίκησε κατά σειρά την Lilestrom (Εντός 3-0) Henefos (Eκτός 2-0) Stabaek (Εντός 2-2) Kongsvinger (Εκτός 2-1) Viking (Εντός 3-1).

Πιό έμπειρη στην κατηγορία η Aalesund με πολύ καλή φόρμα. καί πολύ καλή παράδοση (Εφτά σερί νίκες επί της Haugesund ανεξαρτήτως έδρας) .Δίκαια θεωρώ πως είναι είναι το φαβορί τού αγώνα.Θα ρισκάρω στο διπλό της Aalesund σε απόδοση (2.55)



Επίσης στα υπόψην μού καί στίς προθέσεις μου γιά στοιχηματισμό καί το διπλό της Randers σε απόδοση (3.50) νομίζω αξίζει το ρίσκο στούς φιλοξενούμενους η οποίοι εμφανίζονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό όντας 10 παιχνίδια χωρίς ήττα. Μετά μάλιστα καί την τεράστια νίκη επί της πρωτοπόρου Copenhagen άπαντες στην ομάδα πήραν τα πάνω τους, καί εκεί πού ψέλναν το <Τετέλεσται> ξαφνικά άρχισαν να ψέλνουν το <Χριστός Ανέστη> καί έτσι βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Silkeborg. Aυτό μαρτυρούν τα αποτελέσματα της. Πριν την τεσσάρα από τη Sonderiske γιά το πρωτάθλημα είχε αποκλειστεί καί από τον
θεσμό τού κυπέλλου.Με αποτέλεσμα το όλο κλίμα στην ομάδα να μήν είναι το καλύτερο δυνατό .

Αξίζει το ρίσκο στη απόδοση τού διπλού της Randers.


Aalborg - Aalesund - Randers ... είναι τα σημερινά σημεία με τα οποία θα κάνω το παιχνίδι μου..

Καλή μας τύχη...


Αυτά τα ολίγα, καλά να περνάτε τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: