Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Καμία ανησυχία για τον Ίβιτς


Ο Βλάνταν Ίβιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος του Αρη H νέα αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, για μια ακόμη προπόνηση. Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβάλλεται, ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους παίκτες στο γήπεδο για προπόνηση σε έντονους ρυθμούς.

Μάλιστα, προέκυψε οικογενειακό διπλό και σε αυτό, ο Βλάνταν Ίβιτς, σε μια σύγκρουση με τον Λίνο, υπέστη έναν μικροτραυματισμόσ το δεξί γόνατο. Σύντομα τον ξεπέρασε και επανήλθε για να συνεχίσει το προπονητικό πρόγραμμα.
Παρά τη νέα αναβολή, ο Σάντος δεν φαίνεται να προχωρά σε διαφοροποίηση των πλάνων του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των παικτών αλλά και της τεχνικής ηγεσίας δικαιολόγησαν απόλυτα την απόφαση της Super League.

Στην προεπιλογή Εντίνιο και Βιεϊρίνια
Ο Κάρλος Κεϊρόζ κάλεσε 50 ποδοσδφαιριστές για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βιεϊρίνια αλλά και ο Εντίνιο οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μία θέση ανάμεσα στους 23 που θα βρεθούν στη Νότια Αφρική.

Κάτι τρέχει με τον Κοντρέρας
Πρόβλημα με τον Κοντρέρας και τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ έχει προκύψει από τη στιγμή που θα πρέπει να μείνει τρεις μέρες περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν ναν αναχωρήσει για τη Χιλή στις 17 Μαΐου, την επομένη του τέλους των πλέι-οφ, αλλά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή της αγωνιστικής που μεταφέρεται τρεις μέρες αργότερα, θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια από την ομοσπονδία της πατρίδας.

Κάτι τέτοιο δείχνει σε πρώτη φάση ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο, από την πλευρά του δικεφάλου ήδη γίνονται προσπάθειες για να εγκριθεί άδεια παραμονής του για 2-3 ακόμη μέρες ώστε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ, στο Χαριλάου, με τον Aρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: