Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

«Άφωνοι» στην ΠΑΕ με τη συμμετοχή του κόσμου

«Άφωνοι» στην ΠΑΕ με τη συμμετοχή του κόσμου

Στήριξη, συμπαράσταση και συμμετοχή! Ο λαός του Ηρακλή παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Αποφασισμένος να στηρίξει όσο μπορεί περισσότερο, να «ματώσει» και οικονομικά σε χαλεπούς καιρούς, δείχνει εμπράκτως την αγωνία του για το μέλλον του Ημίθεου. Η ανταπόκριση που υπάρχει στο κάλεσμα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, είναι μοναδική και άνευ προηγουμένου. Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ εκφράζει τον θαυμασμό και την απίστευτη ικανοποίησή της για την «πέρα από κάθε προσδοκία» (όπως τη χαρακτηρίζει) συστράτευση του απλού κόσμου της ομάδας.
Μέχρι χθες, μέσα σε λίγες ώρες, καταγράφηκαν περίπου 1000 προεγγραφές (!) στα εισιτήρια διαρκείας, αριθμός αναμφίβολα ελπιδοφόρος για το μέλλον. Η «Αυτόνομη Θύρα 10″ στο μήνυμά της κάνει λόγο για «νέα αρχή» δίνοντας παράλληλα «υπόσχεση» στον ίδιο τον Ηρακλή: «Εμείς θα σε πάμε ψηλά», προαναγγέλλοντας τη διάθεση διαρκείας! Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: 5216047251771.

«Συγκλονιστική συμμετοχή και στον εθελοντισμό»

Η ΠΑΕ Ηρακλής σε χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρει: «Απίστευτα ικανοποιημένοι οι άνθρωποι της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής από την πρωτοφανή και πέρα από κάθε προσδοκία συμπαράσταση και συστράτευση, που επιδεικνύει ο απλός κόσμος του Συλλόγου σε όλους τους τομείς δράσης, που έχουν αναπτυχθεί από την ΠΑΕ, για την σωτηρία και ανοικοδόμηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας.
Πέρα από τον… πανικό συμμετοχής στις προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, οι Ηρακλειδείς αγκαλιάζουν με θέρμη και την πρωτοβουλία του Τραπεζικού λογαριασμού για την ενίσχυση της ομάδας, προσφέροντας δύναμη, ελπίδα και προοπτική.
Όμως, τρομακτική είναι και η ανταπόκριση στον τομέα της εθελοντικής εργασίας στην ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς καθημερινά δηλώνεται πλήθος υποψηφιοτήτων συμμετοχής από τους φίλους του Συλλόγου.
Για την υποβολή ενδιαφέροντος στον τομέα του εθελοντισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 09:00 έως τις 19:00, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και στο τηλέφωνο 2310 478800, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τομέα απασχόλησης και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας.
Η συνεισφορά όλων, σε οποιονδήποτε τομέα, αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι πολύτιμη για τον Ηρακλής μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: