Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Nτρογκμπά-Μαλουντά σε ροκ συγκρότημα!

http://www.sport24.gr/ast/cov/Dr/Drogba_2010_5_6_12_12_29_b.jpgΣτην απόφαση να σχηματίσουν την δική τους ροκ μπάντα προχώρησαν οι συμπαίκτες στην Τσέλσι, Φλορέν Μαλουντά και Ντιντιέ Ντρογκμπά. Στόχος τους, το φιλόδοξο συγκρότημα να πλαισιωθεί και από άλλους ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου. Πρόκειται για το σπουδαιότερο μουσικό νέο στον χώρο του βρετανικού ποδοσφαίρου από την εποχή που ο Ντίον Ντάμπλιν έπαιξε ντραμς στους "The Dube".

Ο Ντρογκμπά θ'αναλάβει χρέη μπασίστα, ενώ ο Μαλουντά θα είναι ο παρτενέρ στο "rythme section" παίζοντας ντραμς! "Βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της διαδικασίας και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό.

"Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα σας δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε" δήλωσε ο Γάλλος διεθνής μέσος.

Στόχος του να πείσει τους Τζον Τέρι και Τζο Κόουλ να τραγουδήσουν στο συγκρότημα. "Έχουμε καλούς τραγουδιστές στα αποδυτήρια, αλλά οι Τζον Τέρι και Τζο Κόουλ είναι οι καλύτεροι".

Στόχος του Μαλουντά, η νέα ποδοσφαιρική μπάντα να μοιάζει στους Coldplay. "Πήγα στο Γουέμπλεϊ και τους είδα. Ήταν ένα από τα καλύτερα σόου που έχω παρακολουθήσει. Μου αρέσουν οι συναυλίες και λατρεύω τις μπάντες που παίζουν ροκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: