Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Δημητρίου: "Επιμονή, δουλειά και χρήματα"-Προσφυγή έκανε ο Επστάιν

http://www.sport24.gr/ast/cov/di/dimitriou_2010_5_7_18_37_54_b.jpgΤα συστατικά που θα οδηγήσουν στην επιβίωση του Ηρακλή αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Δημητρίου. Τι είπε για τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησης και την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας. Προσφυγή έκανε για το ποσό που δεν έχει λάβει ο Ντένις Επστάιν.Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Δημητρίου στον "Libero 107,4":

Για την προσπάθεια της νέας διοίκησης:

"Είναι δύσκολο το έργο μας, ήταν απελπιστική η κατάσταση στην ομάδα και ευτυχώς έχουμε την στήριξη του κόσμου της ομάδας, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας, ο Ηρακλής χρειάζεται συσπείρωση τώρα, η ομάδα έχει ανάγκη από την βοήθεια του λαού της, χρειάζεται την φωνή του κόσμου του Ηρακλή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο".

Για τη στήριξη του κόσμου:

"Είναι τρομερή η ανταπόκριση του κόσμου, τα πρώτα δείγματα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά και η δύναμη που μας δίνουν είναι πολύ μεγάλη. Και εμείς άλλωστε είμαστε παιδιά από την κερκίδα, εκεί είναι η θέση μας. Ο Ηρακλής θέλει στήριξη αυτή τη στιγμή, να πάρουμε και εμείς κουράγιο και να καταλάβει ο κόσμος ότι θαύματα δεν γίνονται από μόνα τους.

Βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει. Νά ξέρουν όλοι ότι θα υπάρχει ενημέρωση για όλα και ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε".

Για το τι είναι πιο σημαντικό αυτή την στιγμή:

"Επιμονή, δουλειά και χρήματα, αυτά χρειάζεται τώρα ο Ηρακλής έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες και να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας όπως μπορεί με τις δυνατότητες του.

Θέλουμε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια και αυτό θα γίνει. Μέσα στις 2-3 πρώτες μέρες ο κόσμος μας έχει δώσει μεγάλη δύναμη, ο Ηρακλής χρειάζεται τη δύναμη του λαού του".

Για το αν θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα:

"Έχουμε ήδη δεσμευτεί ότι θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια και συνεχής ενημέρωση στον κόσμο για όλες τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Για κάθε ενέργεια που θα γίνεται από τη διοίκηση, είτε αφορά σε πληρωμές είτε σε οτιδήποτε άλλο θα υπάρχει πληροφόρηση και θα το ξέρει ο κόσμος.Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη που μας έδειξε και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας".

Προσφυγή έκανε ο Επστάιν

Οι άνθρωποι που έχουν λάβει τα ηνία της ΠΑΕ πέρασαν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας και ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές ότι θα πάρουν όλοι τα χρήματά τους το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα βέβαια τους τόνισαν ότι κάθε παίκτης θα έχει ξεχωριστή αντιμετώπιση ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Ηδη ο Κομπαγιάσι έχει αποπληρωθεί για τη φετινή χρονιά και θα ακολουθήσει ο Κονέ καθώς η ΠΑΕ του χρωστάει ένα σημαντικό ποσό. Σταδιακά θα κληθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για να λάβουν τα χρήματα των συμβολαίων τους από τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο προσφυγή για το ποσό που του οφείλεται (περίπου 200.000 ευρώ) κατέθεσε ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος είχε λάβει επιταγή που ήταν σε εκκρεμότητα, χωρίς με αυτή να καλύπτεται όλο το χρέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: