Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο Τέβες θα μείνει τελικά στη Μάντσεστερ Σίτι


Ο Κάρλος Τέβες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος της  Αρσεναλ Στη Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να παραμείνει ο Κάρλος Τέβες, αφού επίλυσε τις διαφορές του με τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι το κλίμα βελτιώθηκε στις σχέσεις του με τον Αργεντινό επιθετικό, μετά τις επικριτικές δηλώσεις του παίκτη για τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθεί.

"Μίλησα μαζί του. Τον ρώτησα αν είναι αρκετά ευχαριστημένος για να παραμείνει μαζί μας και μου απάντησε θετικά. Είπε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, να βελτιωθεί περισσότερο και να βοηθήσει το σύλλογο να κατακτήσει τίτλους", είπε ο Μαντσίνι.

Ακόμη επεσήμανε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου για να συζητήσει τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, η οποία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση για το τσάμπιονς λιγκ της επόμενης περιόδου.

"Το σημαντικό για μας είναι να αγοράσουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ως ομάδα την ερχόμενη περίοδο. Δεν γνωρίζω ακόμη πόσους νέους παίκτες θα πάρουμε, αλλά θα δούμε", είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: