Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Χωρίς Ζαϊρί η προπόνηση


Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ήταν ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού Με μοναδικό απόντα τον Ζαυάντ Ζαϊρί πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Οι "ερυθρόλευκοι" που επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα, πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και συνέχισαν την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα.

Η ταλαιπωρία μεγάλη για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς το Σαββάτο θα χρειαστεί και πάλι να μπουν στο αεροπλάνο για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ζαϊρί απουσίαζε ενός προσωπικού του προβλήματος, ενώ ο Ντιόγο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Στολτίδης γυμνάστηκε μόνος του στο γυμναστήριο. Η προπόνηση του Ολυμπιακού για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 18:00.

Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε άσκοπα το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι άνθρωποι των "ερυθρολέυκων" αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που τους απασχολούσε. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, κατά την άφιξη της αποστολής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Σε αυτές τις περιπτώσεις το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είναι λογικό να μην διεξάγονται παιχνίδια. Δεν γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα δίπλα μας και εμείς να συμμετέχουμε σε αγώνες. Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές και το καταλαβαίνουμε όλοι μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: