Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Προφυλάσσεται τελικά ο Κόκε


O Σέρχιο Κόκε αστοχεί απέναντι από τον Σεμπάστιαν Σάχα Μειώνονται στο ελάχιστο οι ελπίδες να συμμετέχει στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Σέρχιο Κόκε. Από τη μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε ότι, οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά έχει ένα μικρό οίδημα.
Κατά συνέπεια είναι προτιμότερο να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσει συντηριτική εκγύμναση μέχρι την επόμενη αναμέτρηση του Αρη.

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αρη για τον αγώνα της Κυριακής (16.45) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Νασούτι, Βαγγέλη, με τον πρώτο πάντως να ανεβάζει ρυθμούς και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά ώστε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Επίσης στο τέλος της προπόνησης ο Σταύρος Λαμπριάκος- ο οποίος είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της Κυριακής- υπέστη θλάση στον προσαγωγό και μετά από την εξέταση του γιατρού θα εκτιμηθεί το διάστημα της απουσίας του.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με την Ένωση.

Ο Αρης θα βρεθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την κόντρα με την ΑΕΚ. Οι κίτρινοι θα ξαναταξιδέψουν στην Αθήνα, αφού το αίτημά τους για μετάθεση της 4ης αγωνιστικής για το τέλος του πρωταθλήματος δεν έγινε δεκτό. Οι γηπεδούχοι επιθυμούσαν τα ματς που αναβλήθηκαν για την 3η αγωνιστική να διεξαχθούν την Κυριακή 9/5, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη συγκεκριμένη ημέρα να γίνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής (και η 3η να μετατεθεί σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: