Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η δέσμευση του Πολύκαρπου

Η δέσμευση του Πολύκαρπου

Βασικό μέλημα των «κυανόλευκων» στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να κατορθώσουν να πάρουν την έγκριση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον φάκελο που θα χρειαστεί να συμπληρώσουν στη Μίκρα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομάδα.
Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται μια μεγάλη προσπάθεια και ουσιαστικά θα είναι το πρώτο στοίχημα που θα κερδίσουν στον Ηρακλή.
Για το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Πολύκαρπος είχε δεσμευτεί στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα αναλάβει προσωπικά να διευθετήσει αυτές τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Κυρίως εξασφαλίζοντας τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας και του προσωπικού μέχρι το τέλος του 2009. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι συγκεκριμένοι να μην έχουν καμία οικονομική αξίωση από τους «κυανόλευκους» για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως υπολογίζεται χρειάζεται ένα ποσό περίπου 200 χιλιάδων ευρώ για να κλείσει οριστικά αυτό το ζήτημα. Ο Δήμος Πολύκαρπος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν θα προχωρούσε η περίπτωση του Ανδρέα Παντελή θα αναλάμβανε αυτός να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της ΠΑΕ.
Δεν είναι όμως και το μοναδικό στοιχείο που θα πρέπει να τακτοποιηθεί. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως οφειλές στην ΕΠΟ, στην Σούπερ Λίγκα και κάποια άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές του συλλόγου.
Οι δυσκολίες φαίνεται να είναι αρκετές αλλά από την στιγμή που θα υπάρξει η συνδρομή – δέσμευση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, στη διοίκηση του Ηρακλή, ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στις επόμενες μέρες και να παραδοθεί ο φάκελος στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να ανάψει οριστικά το πράσινο φως για την νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: