Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κανονικά και ο Σνάουτσνερ

Κανονικά και ο Σνάουτσνερ

Πιο πλήρης από ποτέ. Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος έθεσε εαυτό στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Έτσι, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην βεβαίως του χειρουργημένου Κριστιάνο, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί στην Τούμπα, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Πειραιώτες αύριο, με απογευματινή προπόνηση πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.
Στο μεταξύ, η μετάθεση της ολοκλήρωσης των πλέι οφ κατά τρεις ημέρες (από 16 Μαΐου στις 19), αναγκάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει από την ομοσπονδία της Χιλής παράταση για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος οφείλει να ενσωματωθεί στις 17 Μαΐου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, με την οποία θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και για τον Μπράις Μουν, ο οποίος έχει κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Νότιας Αφρικής. Έτσι, ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να έχει στη διάθεσή του και τους δύο ποδοσφαιριστές στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: