Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Θέλει Ταμούδο η ΑΕΛ

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1999/7/n22970446383_304.jpgΣτη μεταγραφική λίστα της Λάρισας προστέθηκε ένα ακόμη σημαντικό όνομα, ο Ραούλ Ταμούδο. Τι ισχύει για την περίπτωση του Ισπανού στράικερ.

Έπειτα από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Ντάνιελ Κουζέν, η Λάρισα θα προσπαθήσει να κάνει το «μπαμ» για να στελεχώσει με έναν μεγάλο παίκτη την επιθετική της γραμμή.

Ένας από τους παίκτες που είναι στη λίστα των Θεσσαλών είναι Ισπανός επιθετικός της Εσπανιόλ, Ραούλ Ταμούδο. Ο 32χρονος φορ, ο οποίος απασχόλησε τους «βυσσινί» και το περασμένο καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσει για μία ακόμη φορά την ομάδα.

Ο παίκτης θα δώσει το τελευταίο του αγώνα με την Εσπανιόλ αύριο κόντρα στην Οσασούνα, και θα αποχωρήσει έπειτα από 13 χρόνια.

Όπερ μεθερμηνευόμενος ότι ο παίκτης από αύριο θα είναι ουσιαστικά ελεύθερος, χωρίς τη παραμικρή δέσμευση ενώ το κασέ του υπολογίζεται και κοστολογείται γύρω στις 500.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ίδιος ο Ταμούδο δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί εκτός της ιβηρικής χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: