Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σορλέν: "Δεν κλέβουμε χαμένους βαθμούς"


Ο Σορλέν σε προσπάθειά του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Ο Ολιβιέ Σορλέν μιλώντας στα ΣΠΟΡ τόνισε οτι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά την κούραση των πλέι-οφ. Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως ό,τι κατέκτησε ο "δικέφαλος" το έκανε με την αξία του και τις δικές του δυνάμεις και δεν "έκλεψε" χαμένους βαθμούς από τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο 31χρονος μέσος: "Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αποδεδειγμένα η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και η κούραση από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ειλικρινά όμως δεν την νιώθουμε μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να αισθανόμαστε κουρασμένοι στο σπίτι μας, αυτό είναι μία πραγματικότητα, αλλά την αφήνουμε εκεί και δεν την μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο".

Για τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι αλληλένδετο με αυτό που ακολουθεί μεταξύ των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, ο Σορλέν εξήγησε: "Αυτό που είναι βασικό είναι να κερδίσουμε μέσα στην Τούμπα. Αυτόματα, γινόμαστε εμείς το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και το κυριότερο μεταφέρουμε το άγχος στον Ολυμπιακό για το ματς της Κυριακής. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες κατάκτησης της πρώτης θέσης".

Σχετικά με τη συζήτηση που αναπτύχθηκε για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο Γάλλος έδωσε τη δική του απάντηση: "Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν εξετάζουμε την κατάσταση του αντιπάλου και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι σε καλή κατάσταση ή όχι. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας όπως στις άλλες δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και τον Αρη πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Γιατί έχουμε την ποιότητα να το καταφέρουμε. Ό,τι κατακτήσαμε και ό,τι θα κατακτήσουμε, το παίρνουμε με τις δικές μας δυνάμεις και δεν κλέβουμε χαμένους βαθμούς από τους άλλους. Το κατακτήσαμε με τον ιδρώτα μας. Η ομάδα είναι ενωμένη και σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα μακάρι αυτό να μας βγει και στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: