Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

«Μέχρι τα τέλη Μαίου…»

«Μέχρι τα τέλη Μαίου…»

«Η θητεία της παρούσας διοίκησης πρωτοδικείου λήγει στις 10 Οκτωβρίου» έλεγε στο «Μ» ο Μιλτιάδης Κανώτας και κακά τα ψέμματα, αυτό φανερώνει την διάθεση του να συνεχίσει στην ΚΑΕ, εφόσον του ζητηθεί από τον ΑΣ αλλά και όσους παίζουν ρόλο στα διοικητικά της ομάδας. Θα γίνει όμως έτσι; Ο Θανάσης Κατσαρής θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για να οριστικοποιηθεί άμεσα η επόμενη διοικητικά μέρα στον ΠΑΟΚ. «Υπάρχει διοίκηση» έλεγε χθες στο «Μ» ο πρόεδρος του ΑΣ, ωστόσο και ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για το τι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Πρόσθεσε ο κ. Κατσαρής… «Θα περιμένω να ενημερωθών, να δώ τι έχουν στο μυαλό τους όλοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν φέτος διοικητικά. Θα πρέπει να κάνουμε συζητήσεις, να δούμε ποιός θα μπει. Ακούω για τον Κώστα Αμοιρίδη. Δεν ξέρω όμως… Θα μιλήσουμε και με τον κ. Γαλατσόπουλο που ήταν ο σύνδεσμος του ΑΣ με την ΚΑΕ και φυσικά γνωρίζει περισσότερα» σχολίασε ο Θανάσης Κατσαρής που συμπλήρωσε ότι δεν έχει μιλήσει για αυτό το θέμα με τον Μιλτιάδη Κανώτα. «Βρισκόμαστε στην Τούμπα αλλά δεν έχουμε συζητήσει για το μπάσκετ» τόνισε ο πρόεδρος του ΑΣ που επιμένει… «Πρέπει να βρεθούν χρήματα και άνθρωποι να πλησιάσουν κοντά στην ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε τις επαφές, τις συζητήσεις και αφού ενημερωθώ για το τι έγινε το τελευταίο δίμηνο τρίμηνο, θα αρχίσουμε και τα ραντεβού. Είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει άμεσα. Μέχρι το τέλος Μαίου το θέμα πρέπει να έχει κλείσει. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην διοίκηση προς το καλύτερο» κατέληξε ο Θανάσης Κατσαρής. «Πρέπει να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να βρουν μια σοβαρή λύση με επιτάχυνση των διαδικασιών, αφού μόνο έτσι γίνεται να αντιμετωπιστούν τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα» έλεγε κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, που έχει ταχθεί ανοικτά για αλλαγές σε… προεδρικό επίπεδο. Από την αρχή πάλι για αυτόν που θα υπογράφει. Χθες ακούστηκε και το όνομα του Σάκη Κουλουτμπάνη για αυτό το πόστο, χωρίς πάντως να επιβεβαιωθεί η φημολογία.

«Αποταθείτε στους επόμενους…»

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μιλτιάδης Κανώτας μίλησε τηλεφωνικά με τον Θανάση Κατσαρή στον οποίο τόνισε ότι είναι στην διάθεση της ομάδας, εφόσον τον χρειαστεί και ότι ήδη προσπαθεί να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον 2-3 ΠΑΟΚτσήδων, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνδράμουν οικονομικά. «Δεν μπορώ να πω τίποτε…» ήταν η ατάκα του προέδρου της ΚΑΕ όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει πει σε παίκτες που τον ρώτησαν για τις οικονομικές εκκρεμότητες, ότι θα αναλάβει να τις τακτοποιήσει η εποόμενη διοίκηση.

Αποστασιοποιημένος ο Αμοιρίδης

Όχι δεν θα φταίει ο ΠΑΟΚ. Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι της ομάδας που προσπάθησαν να κρατήσουν «ζεστό» φέτος τον Κώστα Αμοιρίδη και σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν θελήσει φέτος να ασχοληθεί, αυτό δεν θα είναι ευθύνη της ομάδας. Δική του απόφαση… Βέβαια περισσότερο στρες προσφέρει στην ομάδα η πληροφορία που διέρευσε χθες ότι ο Κώστας Αμοιρίδης υπάρχει πιθανότητα να μην βρεθεί ούτε χορηγικά κοντά στην ομάδα. Η φημολογία αναφέρει ότι προς το παρόν (ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει πόσο θα είναι αυτό το… παρόν) προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κρίση στην αγορά και να ενισχύσει με περισσότερη δουλειά την επιχείρηση του και δεν έχει χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Μπορεί αργότερα το καλοκαίρι αυτό το δεδομένο να αλλάξει και ο χορηγός της ΚΑΕ να επιστρέψει πάντα σε επίπεδο σπόνσορινγκ, αφού δεν τίθεται θέμα να αναλάβει διοικητικό πόστο. Έπαιξαν πάντως ρόλο και τα τελευταία ζητήματα που προέκυψαν με τον Κούβελα και τον Τσόλη και για τα οποία ο ίδιος δεν γνώριζε. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: