Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σφίγγει τα λουριά ο Αργεντίνος

Σφίγγει τα λουριά ο Αργεντίνος

Παρά την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία και την περιπλάνηση στα αεροδρόμια και στις μετακινήσεις ο Έκτορ Κούπερ δεν άφησε να πάει χαμένο ούτε ένα επιπλέον λεπτό.
Μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα με την αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ , συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές δίπλα του και τους έδειξε τον επόμενο στόχο.
«Δεν είναι ώρα για χαλάρωμα ούτε για επιπλέον σχόλια. Το δύσκολο πρόγραμμα και η μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει…συνεχίζεται. Πάμε για προπόνηση».
Λίγη ώρα αργότερα η αποστολή που ταξίδεψε-αδίκως βέβαια – για την Αθήνα αλλά και όλοι όσοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη γιατί αποκλείστηκαν , έκλεισαν ραντεβού στο Ρύσιο, αρχικά για να ξεμουδιάσουν και στη συνέχεια για να προετοιμαστούν για την κόντρα της Κυριακής.

Προπόνηση χωρίς…αντίπαλο

Οι παραινέσεις του Κούπερ δεν σταμάτησαν ωστόσο μόνο στα συνηθισμένα .
«Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα. Ό,τι έγινε έγινε. Το ξεχνάμε και προχωράμε μπροστά. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια. Οι προσδοκίες του κόσμου είναι πολλές. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι αυτός ο Άρης έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Πάμε να δείξουμε σε όλους ότι τα πάντα από δω και πέρα εξαρτώνται από μας και μόνο».
Το θετικό της υπόθεσης για τον Αργεντίνο τεχνικό ήταν η μεγάλη ανταπόκριση που συνάντησε εκ΄ μέρους των ποδοσφαιριστών. Όλοι τους έδειξαν απεριόριστη διάθεση και ακολούθησαν το πρόγραμμα με ξεχωριστή όρεξη και μεγάλο πάθος για δουλειά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι έχουν κατανοήσει την κορυφαία όσο και πολύπλοκη φετινή τους αποστολή.
Το αρνητικό ότι δεν ήξερε πού ακριβώς να στρέψει τα βέλη του και την προσοχή του αφού ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος στον Άρη γνώριζε ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους σε τρία εικοσιτετράωρα, εάν πάλι δεν συμβεί τίποτα απρόοπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: