Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η άσεμνη χειρονομία του Κίβου!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ke/kentriki_2010_5_7_18_16_58_b.jpgΟ Κριστιάν Κίβου πέρασε τέσσερα χρόνια στην ιταλική πρωτεύουσα φορώντας τη φανέλα της Ρόμα, όμως στην περίπτωσή του δεν ισχύει ότι "το αίμα νερό δεν γίνεται". Απόδειξη η συμπεριφορά του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με την Ίντερ, με τον Ρουμάνο άσο να υψώνει τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του απευθυνόμενος στην κεντρική εξέδρα των οπαδών των "τζαλορόσι", να δείχνει επανειλημμένα τα γεννητικά του όργανα και να ολοκληρώνει το "κρεσέντο" του εκτοξεύοντας με όλη του τη δύναμη ένα μπουκάλι προς την κερκίδα.

Το γεγονός αυτό ήταν ένα ακόμα "μαύρο" επεισόδιο στον τελικό, ύστερα από την βεντέτα που ξέσπασε μεταξύ Τότι και Μπαλοτέλι, και έτσι μετά την έκταση που πήρε ο Κίβου αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

"Θα μπορούσα να εξιστορήσω πάρα πολλούς λόγους για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω μία ενστικτώδης κίνηση, όταν όμως κάποιος κάνει λάθος το μόνο που οφείλει μετά είναι να ζητήσει συγγνώμη. Και εγώ ζητώ συγγνώμη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κίβου στην επίσημη ιστοσελίδα των "νερατζούρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: