Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Φαν Μπόμελ: "Η ευκαιρία μιας ζωής"


Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ με το τρόπαιο του "Audi cup" Για τον Μαρκ φαν Μπόμελ η στέψη της Μπάγερν ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, έχει ξεχωριστή σημασία. Κι αυτό γιατί στις υπόλοιπες 21 "σαλατιέρες" που έχουν σηκώσει οι Βαυαροί, ποτέ ο αρχηγός τους δεν ήταν ξένος. Τώρα, ένας Ολλανδός είναι αυτός που θα πάρει πρώτος στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, μετά τον αγώνα με τη Χέρτα στο Βερολίνο, όπου η Μπάγερν θα κάνει δικό της το πρώτο από τα τρία τρόπαια που διεκδικεί φέτος.

Καμία γερμανική ομάδα δεν έχει πετύχει το ιστορικό τρεμπλ, που έχει πλησιάσει όσο ποτέ άλλοτε στο Μόναχο. Στις 16/5 η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Βέρντερ, επίσης στο Βερολίνο, στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στις 22 Μαΐου θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ιντερ, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Τώρα πρέπει να κρατήσουμε το πόδι μας στο γκάζι. Αν το βγάλουμε, θα είναι δύσκολο να ξαναπιάσουμε την ίδια ταχύτητα", είπε ο Μαρκ φαν Μπόμελ και πρόσθεσε: "Οποιος δεν τα καταφέρει τώρα, δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Εχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία κατακτώντας τρία τρόπαια σε μια απίστευτη σεζόν. Είναι η ευκαιρία μιας ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: