Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Στέλνουν Ιωαννίδη!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_pRGmQNZn07.jpgΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΑΙΑΝΙΑ. «ΠΟΥΛΕΝ» ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ. ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.-Στον Παναθηναϊκό στέλνουν τον Γιώργο Ιωαννίδη σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή (διεκδικεί 128.000 ευρώ) για να αποκτήσει την ελευθερία του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον νεαρό παίκτη και μάλιστα λέγεται ότι έχουν γίνει επαφές σε προχωρημένο στάδιο.

Ωστόσο, το μέλλον του Ιωαννίδη εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ηρακλή. Αν ο «γηραιός» καταβάλει το ποσό που διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής τότε θα τον κρατήσει, διαφορετικά θα μείνει ελεύθερος και θα πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πάντως, εκτιμάται ότι δύσκολα ο Ηρακλής, των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, θα δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό για έναν παίκτη που στην ουσία δεν υπολογίζει.

Φέτος ο Ιωαννίδης έπαιξε μόλις πέντε παιχνίδια (3 ως βασικός), ενώ παρόλο που είναι στην πρώτη ομάδα από το 2006 έχει μόνο 42 επαγγελματικές συμμετοχές.

Το «πουλέν» του Νιόπλια

Τον παίκτη έχει σε μεγάλη εκτίμηση και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον είχε στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», άλλωστε, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον παίκτη πριν τη σέντρα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» «σφράγισαν» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο παίκτης να αποτελεί εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, μια και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κίνηση για τον Τζαβέλλα του Πανιωνίου.

Γρήγορος και τεχνίτης

Ο Ιωαννίδης στον Ηρακλή έχει παίξει αριστερός χαφ αλλά και «οκτάρι». Στις Εθνικές ομάδες ο Νιόπλιας, ωστόσο, τον χρησιμοποιούσε κυρίως ως αριστερό μπακ.

Διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και πολύ καλή σέντρα. Είναι επίσης γρήγορος, ωστόσο υπολείπεται σε μυϊκή δύναμη κάτι το οποίο διορθώνεται.

Στη Θεσσαλονίκη θεωρούν τον παίκτη μεγάλο ταλέντο και δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς δεν έπαιζε φέτος στον Ηρακλή.

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, από τον Πειραιά τονίζουν ότι θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά μετά το τέλος των πλέι οφ. Δεν αποκλείεται, πάντως, στον Πειραιά να ασχοληθούν με την περίπτωση του μικρού από τη στιγμή που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: