Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΕΣΑΚΕ -Ξανά Οικονομίδης με 14-1

http://www.sport24.gr/ast/cov/es/esake_2008_6_9_18_16_16_b.jpgΓια τέταρτη συνεχόμενη φορά και με συντριπτική πλειοψηφία (14-1) ο Βασίλης Οικονομίδης εξελέγη και πάλι πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ. Ήταν, άλλωστε, και η μοναδική υποψηφιότητα που υπήρχε και η επιλογή των 14 ΚΑΕ, συν του εκπροσώπου της ΕΟΚ που συμμετείχε στις εκλογές ήταν εύκολη. Είναι άγνωστο ποιος έριξε λευκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, δεν ανήκει στον... Ολυμπιακό, όπως ήταν η πρώτη εκτίμηση μετά τις εκλογές!

Ο κ.Οικονομίδης στον χαιρετισμό του προς τα μέλη του ΔΣ, που προηγήθηκε παραδέχθηκε ότι η ευθύνη που αναλαμβάνει το νέο ΔΣ είναι πολύ μεγάλη: "Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις συνθήκες, οι οποίες θα γίνουν ακόμη δυσκολότερες" είπε για να υπογραμμίζει:

"Ζητάω την δική σας συμπαράσταση, την οργάνωση και την οχύρωση των ομάδων, ειδικά σε θέματα προϋπολογισμού. Περιμένω τις προτάσεις σας για τη βία αλλά και για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το μπάσκετ, ώστε να τα συζητήσουμε με τους φορείς".

ΕΡΤ και Nova για τα τηλεοπτικά

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν συζητήθηκε αλλά όπως αποκάλυψε ο κ.Οικονομίδης γίνονται διαπραγματεύσεις με ΕΡΤ και Novasports ώστε να πάμε σε μια μορφή έμμεσης κεντρικής διαχείρισης. Το συνδρομητικό κανάλι θα κρατήσει τις 4 ομάδες που είχε και φέτος, οι υπόλοιπες 10 (ανάμεσά τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) θα πάνε στην ΕΡΤ.

Η συνεργασία των καναλιών θα είναι ευέλικτη: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο" ήταν το σχόλιο του προέδρου. Νωρίτερα είχε αποσυρθεί η υποψηφιότητα Παπακαλιάτη, για τον οποίο ο κ.Οικονομίδης είπε: "Δεν έχω απαντήσει εδώ και οκτώ χρόνια στον κ.Παπακαλιάτη. Δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: