Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Λύση για τον Νασούτι


Μονομαχία στον αέρα του Σισέ με τον Νασούτι Είναι άγνωστο αν οι μέρες που κυλούν χωρίς οριστικές εξελίξεις στο θέμα Νασούτι, αποτελούν θετικό σημείο της διαπραγμάτευσης του Aρη με τη Ρίβερ Πλέιτ ή αν θα πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τον Αργεντίνο στόπερ. Ο Νασούτι δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στον Aρη και αυτό έχει ανοίξει έναν κύκλο αναζήτησης για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη θέση του κέντρου της άμυνας.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Aρης είναι πολλές αλλά σημαντικότερη είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρίβερ. Ίσως λόγω και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει από πέρυσι προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με την καλύτερη τιμή.

Η ομάδα του Ντανιέλ Πασαρέλα περίμενε να βρεθεί κάποια ομάδα από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Ευρώπη να καταβάλει τα χρήματα που αξιώνουν οι Αργεντίνοι. Δεν αποκλείεται, όσο περνάνε οι μέρες όμως το πιθανότερο είναι να αλλάξει στάση η Ρίβερ.

Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψει και νέα πρόταση του Aρη για να πείσουν τους Αργεντίνους. Παράλληλα ο Aρης έχει κινηθεί στην ξένη αγορά, εδώ και αρκετό καιρό, με σκοπό να βρει τον αντικαταστάτη του Νασούτι. Μάλιστα, μία εκ των λύσεων είναι ο Γκουστάβο της Βάσκο Ντα Γκάμα που έχει προταθεί στους κίτρινους και φαίνεται να ικανοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: