Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Διαμαντίδης για άλλα τρία χρόνια


Ο Διαμαντίδης με αντιπάλους τους Μαυροκεφαλίδη και Μπουρούση Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια κι έτσι θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός των πρασίνων. Ο Ελληνας γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Οι δύο πλευρές επιθυμούσαν διακαώς την ανανέωση της συνεργασίας τους και ήταν θέμα χρόνου να επέλθει συμφωνία. Ο χρόνος που χρειάστηκε δεν ήταν πολύς κι έτσι Διαμαντίδης και αδελφοί Γιαννακόπουλοι έδωσαν τα χέρια το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Πλέον σειρά παίρνει ο Βασίλης Σπανούλης με τον Ελληνα γκαρντ να βρίσκεται μία... ανάσα από το να πει το "ναι" στην πρόταση που έχει στα χέρια του.

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ για το νέο συμβόλαιο του Διαμαντίδη, έχει ως εξής:
"Τρία ακόμη χρόνια αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε με τους "πράσινους" για ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία. Ο Διαμαντίδης φορά τη φανέλα με το νούμερο 13 από το 2004, όταν και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Από τότε έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Ελλάδας, πέντε κύπελλα Ελλάδας και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: