Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: “Κλωτσάει” ο Ογκουνσότο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στον Εργοτέλη δεν τον θέλουν, εκείνος δεν θέλει να παραμείνει αλλά δηλώνει παίκτης της ομάδας. Ο λόγος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο που μέσω του “Athletic Radio” τονίζει πως εάν δεν του καταβληθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του (μέχρι το Δεκέμβριο του 2010) δεν θα αποχωρήσει από τον κρητικό σύλλογο.

“Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη. Θα κάνω τώρα τις διακοπές μου στη Νιγηρία και θα επιστρέψω στο Ηράκλειο όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Είμαι στην διάθεση της ομάδας”, είπε αρχικά ο Ογκουνσότο και συνέχισε:

“Συναντήθηκα με τον κύριο Παπουτσάκη και μου πρότεινα να λύσω το συμβόλαιο μου με τον Εργοτέλη. Όμως, εγώ είμαι διατεθειμένος να μείνω στην ομάδα μέχρι την λήξη του συμβολαίου μου, αν δεν έρθει πρόταση στον Εργοτέλη για να με παραχωρήσει. Διαφορετικά θα παραμείνω στην ομάδα και θα τιμήσω το συμβόλαιο μου”.

* Φιλικό με την Αϊντχόφεν (όχι την PSV αλλά ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας) έκλεισε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: