Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Λεβ: "Πρέπει να βελτιωθούμε"


Ο τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ Ο Γιοακίμ Λεβ είναι υπερβολικά δύσπιστος απέναντι στη Σερβία και δεν ξεγελιέται από την ήττα της στο πρώτο ματς του Μουντιάλ εναντίον της Γκάνα (0-1) για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα ΜΜΕ, την επόμενη ημέρα της επιβλητικής νίκης των "πάντσερ" επί της Αυστραλίας με 4-0.

"Η Σερβία είναι μια ομάδα, πάρα μα πάρα πολύ τραυματισμένη από την ήττα στο τέλος της αναμέτρησης με την Γκάνα. Θα είναι πολύ επικίνδυνη για μας στο μεταξύ μας παιχνίδι", πρόβλεψε ο Γερμανός ομοσπονδιακός και πρόσθεσε: "Οι Σέρβοι διαθέτουν ομάδα ικανή να κυριαρχήσει απόλυτα σε έναν αγώνα και, κάτω από την υποχρέωση να κερδίσουν οπωσδήποτε, για να έχουν ελπίδες, χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή".

Ο Λεβ, αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Αυστραλία, ξέρει καλά ότι χρειάζεται να βελτιωθεί και άλλο, ενόψει της δύσκολησς συνέχειας. «Η Αυστραλία δεν θα αποτελέσει πράγματι μια ομάδα άξια αναφοράς στη διοργάνωση. Δεν είναι από τις ομάδες με ποιότητα στο παιχνίδι της, όπως οι προσεχείς αντίπαλές μας, Σερβία και Γκάνα, που διαθέτουν και παίκτες με καλά ατομικά στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: