Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δεν προπονήθηκαν Ρούνεϊ, Κινγκ και Ασλεϊ Κόουλ


Σοβαρός ο τραυματισμός του Ρούνεϊ Αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στην εθνική Αγγλίας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Αλγερία. Και αυτό, εκτός από τον Λέντλεϊ Κινγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απουσίασαν άλλοι δύο παίκτες από τη σημερινή προπόνηση των «τριών λιονταριών».

Ο λόγος για τους Γουέιν Ρούνεϊ και Ασλεϊ Κόουλ, οι οποίοι έδωσαν, όπως και ο Κινγκ, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, το «παρών» στη συνάντηση με τον Φάμπιο Καπέλο πριν από την προπόνηση. Όταν, όμως, τελείωσε η συνάντηση και επρόκειτο να αρχίσει η προπόνηση, οι τρεις εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο, με τον Κινγκ να πηγαίνει για θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ τους άλλους δύο να πηγαίνουν στην πισίνα. Το τεχνικό επιτελείο έκρινε προτιμότερο να ξεκουραστεί ο Ρούνεϊ, ο οποίος δέχθηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο, ωστόσο δεν δόθηκε κάποια εξήγηση για την απουσία του Κόουλ από το πρόγραμμα. Οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της εθνικής Αγγλίας ενημερώθηκαν ότι ο διεθνής αμυντικός ήταν υπερβολικά κουρασμένος για να προπονηθεί και πως χρειαζόταν μια ημέρα ξεκούρασης επιπλέον, προκειμένου να συνέλθει.

Εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής Αγγλίας δήλωσε ότι ο Κινγκ «θα παραμείνει υπό στενή παρατήρηση» αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στη συνάντηση της Παρασκευής με την Αλγερία στο Κέιπ Τάουν. Αλλωστε, ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, σε σχόλιό του στην ιστοσελίδα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), τόνισε ότι ο τραυματισμός του Κινγκ δεν φαίνεται υπερβολικά σοβαρός και πως πιθανότατα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Αλγερία. «Έχει ένα μικρό πρόβλημα» εξήγησε ο «Δον Φάμπιο» για τον Κινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: