Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής βάφτισαν την Κυριακή (13/6) τον γιο τους, Φίλιππο, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με νονό τον Γιάννη Μπουρούση. Ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι να πραγματοποιηθεί το μυστήριο δεν είναι τυχαίος, καθώς εκεί έγινε και ο γάμος τους πριν από τρία χρόνια.
  • Την δεύτερη κόρη του, Αναστασία, βάφτισε την Κυριακή (13/6) ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας. Το μυστήριο έλαβε χλωρα στην Άθυτο Χαλκιδικής και το παρών από πλευράς Δικεφάλου έδωσαν οι Παναγιώτης Ποικιλίδης, Γιώργος Φαρλαλής, Σπύρος Μηλιορίδης, Κώστας Ιωσηφίδης, αλλά και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας και φίλος του Βρύζα, Νίκος Μιχόπουλος.
  • Διακόσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (13/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο προκειμένου να συμπαρασταθούν στον παπά Χρήστο για την άδικη απόφαση της Μητρόπολης. "Γεια σου παπά, παπά, μαζί σου εμείς γερά", ήταν το σύνθημα που έλεγαν έξω από την εκκλησία, με τον παπά Χρήστο να βγαίνει έξω από τον Ναό και να τους ευχαριστεί για την συμπαράσταση.
  • Με τον... καταιγισμό φάσεων από την Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου έχασε το μέτρημα στα μπουκάλια νερό που έπινε ο Ρεχάγκελ! Γι` αυτό σταμάτησε η ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: