Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τα εννέα «αγκάθια» των «κιτρίνων»

Τα εννέα «αγκάθια» των «κιτρίνων»

Έχουν περάσει 25 ολόκληρες μέρες από την τελευταία εκκρεμότητα της περσινής χρονιάς (19 Μαΐου ήταν ο αγώνας της αυλαίας με τον ΠΑΟΚ για τα πλέϊ οφ) και η διοίκηση του Άρη συνεχίζει να «παλεύει με τα κύματα» σε μια προσπάθεια να λύσει όσο περισσότερα προβλήματα γίνεται.
Οι υποθέσεις που έχουν διευθετηθεί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αφορούν δύο παλιές «ιστορίες» και δύο καινούριες.
Αναλυτικά, έχει τακτοποιηθεί το θέμα του Ρονάλντο Γκιάρο, με την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμη χρόνο, ενώ ο Θέσαρ Ορτιθ επέστρεψε στην Ατλέτικο Β, όπου και θα συνεχίσει πλέον να αγωνίζεται.
Επίσης, ανακοινώθηκαν δύο νέες κινήσεις, αυτές των Τσεσνάουσκις και Λαζαρίδη, που αποτελούν και τις πρώτες μεταγραφές.
Από κει και πέρα τώρα παρά τις φιλότιμες πρωτοβουλίες δεν έχει δοθεί λύση σε καμία από τις εννέα (9) εκκρεμότητες που ήταν ήδη γνωστές με τη λήξη της σεζόν.
Πρόκειται για τους Αράνο, Αντού, Μεριέμ, Τζόνσον (που έχουν συμβόλαια και την προσεχή χρονιά), Νασούτι, Φερνάντεζ, Λαμπριάκο, που έχουν ήδη ολοκληρώσει τη συνεργασία τους, αλλά και τους «τελειωμένους» -θεωρητικά- Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν, που όλο φεύγουν αλλά ακόμη παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας.

Τέσσερα ερωτηματικά

Πέρα από τις εννέα , όπως προαναφέραμε γνωστές «ανοιχτές ιστορίες» η διοίκηση της ΠΑΕ έχει να λύσει και πέντε αναπάντητα -μέχρι στιγμής- ερωτηματικά.
Ποια είναι αυτά;
Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Σηφάκη, Κόκε (που φαίνεται ότι ενδιαφέρουν συγκεκριμένες ευρωπαϊκές ομάδες και επομένως κανείς δεν ξέρει πως θα εκδηλωθούν τα επόμενα βήματα και τι θα προκύψει μέσα στις επόμενες μέρες) και στους ακριβοπληρωμένους Γκαρσία, Χαβίτο και Κάλβο (στους οποίους δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνει πρόταση για περικοπή αμοιβών και συμβολαίων).
Υπό προϋποθέσεις, στο ίδιο καθεστώς αβεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι «επιπλέει» και ο Μεντί Ναφτί, που αμείβεται πανάκριβα αλλά δεν έχει πείσει για όλα τα υπόλοιπα.

Παρόντες, απόντες, νέοι

Επομένως, οι παρόντες-από τους παλιούς- στην πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα, φυσιολογικά, θα είναι 16: Φρασέρι, Γκιάρο, Βανγκέλι, Κουλουχέρης, Μπουγαϊδης, Νέτο, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Κάλβο, Γκαρσία, Κόκε, Κάμπορα,Χαβίτο, Ντέιλι και Γραικός.
Τρεις θα είναι -με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα- οι καινούριοι: Τσεσνάουσκις, Λαζαρίδης και Ρόβας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και δύο ακόμη (οι γνωστοί-άγνωστοι Μενδρινός, Βελλίδης).
Απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα είναι-αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο- οι δύο διεθνείς με την Εθνική μας Σηφάκης και Πρίττας, καθώς και ο Μεντί Ναφτί που βρίσκεται με την Εθνική Τυνησίας(προετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα).Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: