Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Έχουν υπομονή


Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη φανέλα της Πόρτσμουθ. Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ. Στο "στρατόπεδο" των "κιτρινόμαυρων" διαθέτουν υπομονή για τον Σενεγαλέζο και θεωρούν ότι στο τέλος θα δικαιωθούν για αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η "Ένωση" τα έχει βρει σε όλα με τον 32χρονο μέσο και πως έχει κάνει μία (προφορική) πρόταση στην Πόρτσμουθ για τον παίκτη.

Η πρόταση αυτή δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ και οι άνθρωποι του "δικεφάλου" περιμένουν την απάντηση των "πόμπεϊς", οι οποίοι θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του παίκτη (ύψους 800.000 ευρώ). Ωστόσο ενδέχεται να προκύψει ένα μικρό αγκάθι από τη Γαλλία καθώς φήμες αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ντιόπ...

Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ανχελ Κρουποβιέσα. Ωστόσο ο μάνατζερ του 31χρονου αμυντικού της Μπόκα Τζούνιορς, Φερνάντο Κοσεντίνο ξεκαθάρισε στην εφημερίδα "SportDay" ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα: "Τον είχα προτείνει παλαιότερα, επειδή η ΑΕΚ αναζητεί αριστερό μπακ. Είχα προτείνει δύο παίκτες από το αργεντίνικο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, αφού δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση".

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ενμτελώς την περίπτωση του Κρουποβιέσα, ειδικά αν όλες οι άλλες εναλλακτικές δεν προχωρήσουν...

Φήμες για Πατσατζόγλου
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο Χρήστος Πατσατζόγλου σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει την "κιτρινόμαυρη" φανέλα της ΑΕΚ!

Ο 31χρονος μέσος, που βρίσκεται με την Εθνική στη Νότιο Αφρική φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Ομόνοιας ότι θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και να γυρίσει στην Ελλάδα. Εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην ΑΕΚ, σε περίπτωση που πωληθεί ο Νάτσο Σκόκο και δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ζεοβάνι, σκέφτονται ξανά την περίπτωση του Χούλιο Αλβάρεζ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: