Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συλλαλητήριο την Τρίτη


Οι οπαδοί του Ηρακλή Η νέα πολυπληθής συγκέντρωση στο Ιβανώφειο δεν εξελίχθηκε με νέα πορεία όπως ανέφεραν οι πληροφορίες. Αυτό που συνέβη την Κυριακή αφορούσε στον οραγνωτικό τομέα, αφού οι οπαδοί του Ηρακλή συνεχίζουν τις προετοιμασίες για το μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης.

Στο Ιβανώφειο και πάλι θα συγκεντρωθούν, το βράδυ της Τρίτης, μία μέρα πριν η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κρίνει το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή.

Αναμένονται και πάλι χιλιάδες φίλοι της ομάδας με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα από την Θεσσαλονίκη για τη δικαίωση του Ηρακλή.

Οι συζητήσεις, λοιπόν, που έγιναν σήμερα, είχαν να κάνουν με την πορεία των κινητοποιησεων και τη συμμετοχή όλων που θα πρέπει να ενταθεί. Με δεδομένο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για μια κρίσιμη απόφαση, οι κυανόλευκοι φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους χωρίς να υποχωρούν αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος.

Ψήφισμα σε Παπούλια και Παπανδρέου
Ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, που κοινοποιήθηκε και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, απέστειλε ο Γ.Σ. Ηρακλής και αναφέρεται στις κρίσιμες στιγμές που περνά η ποδοσφαιρική ομάδα.

Το κείμενο έχει ως εξής: «Η ιστορία των 102 χρόνων του Ηρακλή, που είναι γεμάτη από εθνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με χιλιάδες διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να διακυβεύεται, ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει η ελληνική κοινωνία, από μικρολεπτομέρειες, βάσει των οποίων η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., κρίνοντας προφανώς χωρίς συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε τον αφανισμό του Ηρακλή.

Δεν ζητούμε επιείκεια, αλλά να κριθούμε με ίσα μέτρα, όπως το σύνολο όχι μόνο των αθλητικών σωματείων, αλλά και όλων των εμπλεκομένων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων.

Η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ισονομία των Ελλήνων δεν επιτρέπεται να μην εφαρμοστεί στη περίπτωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας. Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας, για να δοθεί τέλος σ' αυτήν τη εφιαλτική κατάσταση, που χωρίς ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί, ώστε να υλοποιηθεί η ολυμπιακή αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι»».

Δεν υπάρχουν σχόλια: