Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η αλήθεια για Κούπερ

Η αλήθεια για Κούπερ

Στο κενό -όπως όλα δείχνουν- πέφτει η «σκευωρία» του Ολυμπιακού προκειμένου να αρπάξει μέσα από την αγκαλιά του Άρη τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Η πλεκτάνη που πήγαν να στήσουν οι «ερυθρόλευκοι» με απώτερο στόχο να δελεάσουν τον Αργεντίνο τεχνικό και να τον φέρουν στο λιμάνι απέβη άκαρπη αν κρίνουμε από τις διαβεβαιώσεις του ίδιου προς τους ανθρώπους του Άρη και προς όσους τον «πρεσάρουν» για μια απάντηση αλλά και τις ανεπίσημες τοποθετήσεις των γραφείων της Αλκμήνης.
Ο Κούπερ, αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, θα είναι παρών στις 19 του μήνα για να σηκώσει τη σημαία πρώτος και να εγκαινιάσει την κούρσα στο Κλ. Βικελίδης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Το «Μetrosport» σας παρουσιάζει σήμερα, την πάσα αλήθεια με όλες τις λεπτομέρειες, ουσιαστικές και μη, όπως αυτές έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των άτυπων ή μίνι έστω διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του ξένου τεχνικού, του γνωστού και μη εξαιρετέου Αλεχάντρο Καμάνιο.

Έκανε όνειρα

Η …σπίθα για να ανάψει η φωτιά προήλθε από την πρώτη κίνηση, μια κίνηση προσέγγισης που έκανε ο εκπρόσωπος του Κούπερ, ένας άνθρωπος που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την ΠΑΕ Άρης Η αιτία βέβαια γι΄ αυτό δεν σχετίζεται με την περίπτωση του συγκεκριμένου τεχνικού αλλά με έναν δικό του ποδοσφαιριστή που απορρίφθηκε, αναίτια (όπως θεωρεί εκείνος) από τους «κίτρινους»
Ο Καμάνιο, έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις αναζητήσεις των τελευταίων ημερών και αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών.
Πέρα από τον δικό του ευσεβή πόθο, προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία, ο Αργεντίνος ατζέντης, έριξε στη συζήτηση και το οικονομικό.
Ο τελευταίος, αποκάλυψε ότι ο Άρης δεν έχει ξοφλήσει ολόκληρο το συμβόλαιο αφού από τα 450.000 ευρώ έχει πάρει μόλις τα 150.000(γεγονός που δεν διέψευσαν ούτε από την ΠΑΕ Άρης όταν έγινε γνωστό). Εδώ βέβαια να πούμε ότι κάτι τέτοιο συνέβη κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών. Μόλις έμαθε γι΄ αυτή την εκκρεμότητα το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Δημήτρης Θεοδωρίδης πήρε θάρρος και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Η «ερυθρόλευκη» πρόταση που δεν έγινε ποτέ

Ζήτησε λοιπόν να μάθει πόσα χρήματα παίρνει από τους «κίτρινους» και πόσα χρήματα θέλει ο Κούπερ.
Μόλις βέβαια άκουσε για το ένα εκατομμύριο ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του για φέτος μόνο που δεν …πήδηξε, αφού θεώρησε το ποσόν πολύ υψηλό και μάλιστα αναρωτήθηκε πως μπορεί ο Άρης να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο μεγάλο νούμερο(!!!)
«Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε 800.000 ευρώ. Ούτε ευρώ παραπάνω», ήταν η άτυπη πρόταση, η οποία όμως τελικά δεν χρειάστηκε να κατατεθεί και δεν κατατέθηκε ποτέ…
Εδώ να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατάφερνε να προσεγγίσει τον Κούπερ ο Άρης δεν θα είχε οικονομικό όφελος αφού στο συμβόλαιο δεν υπήρχε καμία σχετική ρήτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: