Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ολλανδία-Δανία 2-0

http://www.contra.gr/images/m/netherlands_denmark_live140610_m.jpgΜετά κόπων, βασάνων και ενός... αυτογκόλ η Ολλανδία νίκησε 2-0 τη Δανία στο Γιοχάνεσμπουργκ και πήρε εξ αρχής προβάδισμα στη μάχη του 5ου Ομίλου. Κακό το παιχνίδι, αργός ο ρυθμός, ελάχιστες οι καλές στιγμές. Στο φινάλε σφράγισαν το "τρίποντο" οι "οράνιε".Καρέ - Καρέ

10ο λεπτό: Σουτ εκτός περιοχής από τον Κάουτ, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σόρενσεν.

20ο λεπτό: Μετά από ατομική προσπάθεια του φαν Πέρσι, ο φαν ντερ Φάαρτ είχε την ευκαιρία, αλλά το σουτ του εξοστρακίστηκε και έφυγε κόρνερ.

23ο λεπτό: Δοκίμασε το πόδι του ο Ενέβολντσεν, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά.

27ο λεπτό: Επικίνδυνη κεφαλιά του Μπέντνερ, η μπάλα μόλις άουτ.

34ο λεπτό: Σουτ του Ρόμενταλ, ο Στεκέλενμπουργκ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

37ο λεπτό: Ο Κάλενμπεργκ σούταρε προς την εστία, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε σε κόρνερ.

43ο λεπτό: Καθυστέρησε ο φαν Πέρσι και το σουτ του στην τελική προσπάθεια δεν ανησύχησε τον Σόρενσεν.

46ο λεπτό: Γκολ για την Ολλανδία! Ο Σίμον Πόουλσεν έστειλε άθελά του με κεφαλιά (μετά από κόντρα στην πλάτη του Άγγερ) την μπάλα στα δίχτυα του Σόρενσεν.

52ο λεπτό: Ο Σόρενσεν πρόλαβε τον φαν Πέρσι και έσωσε τη Δανία.

59ο λεπτό: Εναέριο τακουνάκι του φαν ντερ Φαάρτ, ο Σόρεσεν εκτινάχθηκε και μπλόκαρε εντυπωσιακά.

82ο λεπτό: Τρομερό σουτ του Σνάιντερ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

85ο λεπτό: Γκολ για τη Ολλανδία! Ο Ελία στο τετ α τετ με τον Σόρενσεν σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Κάουτ ήταν εύστοχος σε κενό τέρμα.

88ο λεπτό: Ο Σίμον Πόουλσεν με προβολή πάνω στη γραμμή έσωσε το 3-0 στο πλασέ του Αφελάι. Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Κάιτ, Ντε Γιονγκ, Φαν Πέρσι (77' Άφελαϊ), Σνάιντερ, Φαν Nτερ Φάαρτ (67' Έλια)

Δανία

Μόρτεν Όλσεν): Σόρενσεν, Κρ. Πόουλσεν, Κιάερ, Άγκερ, Γιάκομπσεν, Γιόργκενσεν, Μπέντνερ (62' Μπέκμαν), Κάλενμπεργκ (73' Έρικσεν), Σ.Μ. Πόουλσεν, Ρόμενταλ, Ενεβόλτσεν (56' Γκρόνκιερ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: