Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Ζεστά για Γέστε

Ο Γέστε πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο Την περίπτωση του Φρανσίσκο Γιέστε εξετάζουν ζεστά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί πρόταση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 31χρονος μένει ελεύθερος από την Αθλέτικο Μπιλμπάο και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει την επόμενη στάση στην Τούμπα.

Ο ατζέντης του παίκτη, σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ανέφερε ότι για τον Βάσκο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και δεν σκέφτεται να μείνει στην Αθλέτικο αφού η πρόταση που του έχει κατατεθεί είναι μικρότερη από τις προσδοκίες του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή προσφέροντας 1,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο, ο Γιέστε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εισέπραττε ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο στην Ισπανία και οι αρχικές του απαιτήσεις είναι αρκετά μακριά.

Μάλιστα, για συνεργασίοα δύο ετών ζητά περισσότερα από δύο εκατομμύρια. Είναι προφανές ότι, σε πρώτη φάση δεν υπάρχει σημείο επαφής και το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι ένα παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στις δύο πλευρές για να μειωθούν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και ίσως να υπάρξει καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μουσλίμοβιτς στην αγορά
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην θεωρεί πως ο Μουσλίμοβιτς δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αλλά η ανάγκη για ρευστότητα είναι που μετράει. Από την άλλη, ο Βόσνιος έχει υψηλό συμβόλαιο και σε σχέση με την προσφορά του κρίνεται ακριβός.

Ο "δικέφαλος" του βορρά φαίνεται πλέον πως θέλει να πουλήσει τον Μουσλίμοβιτς, που είχε κοστίσει 600 χιλιάδες ευρώ από την Αταλάντα. Και ήδη. κυκλοροφορεί στην αγορά ως εμπορεύσιμο προϊόν. Μια άλλη λύση είναι να μειωθούν οι αποδοχές του, αλλά, δεν είναι προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: