Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ντιαρά: "Μουρίνιο, όπως Καπέλο"


Ο Μαχαμούντου Ντιαρά Σίγουρος ότι υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της Ζοσέ Μουρίνιο η Ρεάλ Μαδρίτης θα φτάσει στους τίτλους που δεν κατέκτησε τα προηγούμενα χρόνια, δήλωσε ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αμυντικό από το Μάλι, η συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό άργησε ένα χρόνο.

"Νομίζω ότι η Ρεάλ έκανε τη σωστή κίνηση φέρνοντας τον Μουρίνιο. Μάλιστα, πιστεύω ότι έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και ένα χρόνο, δηλαδή ταυτόχρονα με όλες τις άλλες μεγάλες μεταγραφές παικτών", σχολίασε ο Ντιαρά, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Marca".

"Από πνευματικής πλευράς, πιστεύω ότι μπορεί να συγκριθεί με τον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα, όταν εκείνη είχε μείνει χωρίς τίτλους για τέσσερα χρόνια και την οδήγησε αμέσως στην επιτυχία. Ο Μουρίνιο μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε μία θέση στην ενδεκάδα. Επέβαλε πειθαρχία και αυτό ακριβώς είναι που χρειάζονται οι παίκτες στη Ρεάλ.

Ο Καπέλο δεν φοβόταν να αφήσει κάποιον εκτός, όσο διάσημος και να ήταν. Μου έχουν πει ότι είναι έτσι και ο Μουρίνιο. Εχω μιλήσει γι' αυτόν με τον Ντρογκμπά και τον Εσιέν και μου είπαν και οι δύο ότι είναι πολύ κοντά στους παίκτες του. Επίσης, ότι οι παίκτες υπό την καθοδήγησή του είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμοι ακριβώς την κατάλληλη στιγμή", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: