Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωσε Ρόκα ο Ολυμπιακός Βόλου


Ο Ρόκας σε προσπάθεια του Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Στάθης Ρόκας. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας, ο Ρόκας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ρόκα, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων".

Ο 26χρονος μέσος αμυντικός δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League και νιώθω περήφανος που γίνομαι μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της. Η φυσική θέση του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας στην επίσημη πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα στο ΕΑΚ, για τους οποίους μιλάει με θαυμασμό όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: