Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αδιάφορο μόνο βαθμολογικά το Ολλανδία - Καμερούν


Οι Ολλανδοί πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Δανίας Απαλλαγμένοι από το άγχος, οι παίκτες της Ολλανδίας και του Καμερούν, αναμετρώνται σημερα (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Κέιπ Τάουν, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Μουντιάλ. Οι «οράνιε» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», καθώς έχουν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αντίθετα με τους Αφρικανούς, που αποκλείσθηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν βαθμό.

Στον -όπως όλα δείχνουν- τελευταίο αγώνα του στον πάγκο του Καμερούν, ο Πολ Λε Γκεν θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και στόχο να παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Από την πλευρά του, ο Μπερτ Φαν Μαρβικ, προσανατολίζεται να παρατάξει τους βασικούς (χωρίς να αποκλείεται να ξεκουράσει μερικούς) σε διάταξη 4-5-1 με κορυφή τον Φαν Πέρσι, ένα σύστημα που μετατρέπεται ανά πάσα στιγμή σε 4-3-3, καθώς η παρουσία των Σνάιντερ και Φαν ντερ Φάαρτ στις πτέρυγες παρέχει αυτήν την δυνατότητα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πάμπλο Πότσο από την Χιλή, ενώ οι πθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Πολ Λε Γκεν): Σουλεϊμανου, Μπία, Μπασόνγκ, Νκούλου, Εκοτο, Μακούν, Εγιόνγκ, Σονγκ, Μαντζεκ, Ετό, Τσούπο Μότινγκ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μαρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Φαν Πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: